Pozitív tulajdonságai:
- a himalája só több, mint 80(!) féle, az emberi élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagot és elektrolitot tartalmaz, természetes kialakulásának köszönhetően a szervezet számára lehető legoptimálisabb összetételben
- nátriumtartalma negyede a hagyományos konyhasóénak
- természetes antihisztaminforrás lehet, így kiválóan alkalmas allergiás, asztmás betegek kezelésére
- nem megy át széles körű finomítási folyamatokon, mint a közönséges asztali só. Ennek eredményeképp durvább, természetesebb és ízletesebb.
- alvás zavarok kezelésére alkalmas lehet
cukorbetegségnél a só segíthet a vér cukor szintet egyensúlyban tartani és csökkenti az inzulin szükségletet
Felhasználása: hagyományos konyhasó és tengeri só helyettesítőjeként ételek ízesítésére.
Összetevők: 100% Himalája só