ENTEROSGEL ORÁLIS SZUSZPENZIÓ 225G
Rendelhető
  • Az Enterosgel egy olyan innovatív gél (orális szuszpenzió), mely megköti a különböző toxinokat, méreganyagokat, káros anyagokat, kórokozókat, és az allergéneket a gyomor béltraktusban, és eltávolítja azokat a szervezetből.
  • Eltávolítja a szervezet számára káros anyagokat, de nem veszi fel a szervezet számára hasznos összetevőket. Fertőtlenítő, védő, méregtelenítő termék. Szerves anyag, fizikai és kémiai tulajdonságai hasonlítanak a szénéhez, ezért szervezetbarát.
  • Az Enterosgél természetes módon „kis szivacsként” halad keresztül a bélcsatornán, megköti a méreganyagokat, káros baktériumokat, vírusokat és parazitákat és kb. 7 óra múlva távozik a szervezetből. Tehermentesíti a szervezetet, ezáltal erősíti az immunrendszert és könnyebbé válik a tápanyagok, vitaminok felszívódása is.
  • Használható például méregtelenítő kúrák kiegészítéséhez, Helicobacter, Candida, E-coli, Streptoccocus, bélfertőzések esetén, különböző fertőzéses eredetű betegségeknél, allergia esetén, fogyókúra, méregtelenítő kúra kiegészítésére, bőrpanaszok kezeléséhez.
  • Hatékonyságát több mint 15 éves megfigyelési időszak alapján és klinikailag is igazolták.      
9 090 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről