A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai
2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.
Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?
-
rendszeresen dohányzó személyeknek
-
cukorbetegeknek
-
azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
-
azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
-
azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
-
azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában
Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Hatóanyag a napi adagban
|
1 kapszulában
|
2 kapszulában
|
Fermentált fekete fokhagyma kivonat
amelyből standardizált S-allil-cisztein
|
400 mg
400 mcg
|
800 mg
800 mcg
|