Étcsokoládé 20 %, kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 35 %.
Összetevők: élelmi rostok (inulin, polidextróz, dextrin), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), növényi zsír (pálmazsír), nedvesítőszer (glicerin), növényi rost koncentrátum (kókusz), kakaómassza, kakaópor (5%), kakaóvaj, aroma, emulgeálószer (napraforgó lecitin).
Átlagos tápérték
|
100 g termékben
|
Energia:
|
1414 kJ / 343 kcal
|
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
|
24 g
16 g
|
Szénhidrát
- amelyből cukrok
- amelyből poliolok
|
37 g
3,3 g
30 g
|
Rost
|
25 g
|
Fehérje
|
4,9 g
|
Só
|
0,02 g
|